Vállalkozói Központ - Szombathely

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa

Vállalkozói központ - Szombathely

Vitalitas Savariae Bt.

Vitalitas Savariae Bt.

Főtevékenység: járóbeteg-ellátás

Ügyvezető: Dr. Patai Árpád

Cím: Szombathely, 11-es huszár út 19.

Honlap: www.vitalitas2000.hu

 

 

        A Vitalitas, a Vitalitas Bútorgaléria egyedi bútor tervezésének, készítésének, gyári bútorok eladásának, a Vitalitas Galéria művészeti kiállításainak valamint a Vitalitas Egészségközpont orvosi rendeléseinek ad otthont.

Sajnos a kereskedelmi bankok a cég rövid idejű fennállása miatt bizalmatlanok voltak, csak magas kamatozású, rövid lejáratú hiteleket nyújtottak volna. Beruházásaink megtérülése azonban hosszú időt vett igénybe, a megtérülésük lassú volt, a cég nyereségessége magas hitelkamatok törlesztését nem tette lehetővé.

Vállakozásunk 2004-ben részesült először klasszikus mikrohitelben, akkor 3.000.000 Forintot kaptunk, 2010-ben az ÚMMP keretein  belül 5.000.000 Forintot, majd 2012-ben a KMHP kapcsán kapott a Bt. 3.940.206 Forint hitelösszeget.

A bútorgaléria igényesen tudta bemutatni a tevékenységét, bővíthette színvonalas árukészletét. Az egészségközpont a legmodernebb endoszkópok beszerzését, betegmonitorozási rendszer kiépítését tudta megvalósítani. A korszerű számítástechnikai eszközök naprakész betegadatbázis létrehozását tették lehetővé.  Mindezek által az egészségközpont a béldaganatok korai felismerésére, megelőzésére alkalmassá vált..

A mikrohitel előnyeiként a gyors, rugalmas vállalkozóbarát ügyintézést említeném. A Vas Megyei Vállalkozói Központ munkatársai a kezdő vállalkozások iránti kimagasló együttérzésükkel, segítőkészségükkel nagy mértékben hozzájárultak részben a mikrohitel igénylés buktatóinak a leküzdéséhez, és ezzel, valamint a pályázati adatlapok kitöltéséhez nyújtott tanácsaikkal a sikeres fejlesztések megvalósításához.

A magas színvonalú lakberendezési, belsőépítészeti igények kielégítésére Szombathelyen kevés lehetőség van, ezek között a Vitalitas Bútorgaléria vezető szerepet játszik. Az egészségközpont rövid előjegyzési időpontjai, korszerű endoszkópos parkja a megyén túli betegek fogadását is lehetővé tették.

A gazdaság élénkülésével párhuzamosan az igényes, de még megfizethető bútorkészítési, belsőépítészeti tevékenység iránt tovább növekszik a kereslet. Az egyre jobban elterjedő egészségtudatos szemlélet a szűrő jellegű endoszkópos vizsgálatok elterjedését vonja maga után, így az egészségközpont magas színvonalú szolgáltatásai iránti érdeklődés folyamatosan nő.

 

A Vitalitas Egészégközpont rendelője

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa,

Vállalkozói központ

9700 Szombathely, Petőfi Sándor utca 1/D.
Levelezési cím: 9701 Pf. 198
Telefon: 0694/326-048
Fax: 0694/326-049
E-mail: vashvk@vashvk.hu

Adatkezelési tájékoztató

© 2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 09.00-14.00
Kedd: 09.00-14.00
Szerda: 09.00-14.00
Csütörtök: 09.00-14.00
Péntek: nincs ügyfélfogadás

Log-in
frommeWEB - www.fromme.hu