Vállalkozói Központ - Szombathely

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa

Vállalkozói központ - Szombathely

ESZA logó

Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon

Kedvezményezettek:

  • Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
  • Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa
  • Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
  • Tolna Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Projekt címe: „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon”

A projekt azonosító száma: GINOP-5.1.9-17-2017-00010
A szerződött támogatás összege: 632 785 322 Ft
A támogatás mértéke: 100%
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.08.31.
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2022.06.30.

A projekt bemutatása:

A támogatás célja, hogy a 30 év feletti álláskeresők és a 30 év alatti fiatalok a Nyugat-Dunántúl Régió területén több vállalkozást indítsanak el és a támogatás eredményeként növekedjen az állás nélkül lévők vállalkozói kedve, ezáltal javuljanak a munkaerőpiaci kilátásaik és foglalkoztatásuk.
Célunk a Nyugat–Dunántúl régió területén új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező 30 év alatti fiatalok és 30 év feletti álláskeresők felkészítése saját vállalkozásuk indítására. Ennek érdekében a program segítséget nyújt üzleti tervük kialakításához ismeret és készségfejlesztéssel, valamint pénzügyi támogatással a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozás induló költségeihez, és ezen túl a kombinált pénzügyi támogatás igénybevételére való felkészítéssel. A jelentkezők közül azok kerülnek kiválasztásra, akik vállalkozás indításához megalapozott ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek.

A támogatás 4 komponense:

További információ: www.3000000.hu

Siess, mert lezárul a programra történő jelentkezés időszaka!

Ha nem akarod elszalasztani a lehetőséget, akkor igyekezz, mert most még a program keretében 4,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatást tudsz nyerni a vállalkozásod beindításához!

Ehhez komplex képzési folyamat, tanácsadás és mentorálás is társul az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” projekt keretében, ahol segítséget nyújtunk üzleti ötleted kidolgozásához és megvalósításához!

A program részleteiről itt olvashatsz bővebben: www.3000000.hu

A weboldalon a regisztrációs felület is elérhető a CRM rendszerhez!

Ha esetleg elakadnál, akkor itt egy hasznos segédlet a webhelyhasználathoz:

https://drive.google.com/file

Az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” projekt keretében egy 80 órás vállalkozói kompetenciafejlesztés kerül lebonyolításra a Vas megyében november eleji indulással. Az oktatás 30%-os mértékben frontális formában, míg a további 70%-a e-Learning formában biztosított, így azt mindenki akár távolról is, a saját haladási tempójának megfelelően tudja elsajátítani.

A programról részletesen tájékozódhat és egyben jelentkezhet is a www.3000000.hu honlapon.

Ezúton is várjuk azon fiatal álláskeresők jelentkezését, akik saját vállalkozás indításáról gondolkodnak a közeljövőben. A projekt keretében vissza-nemtérítendő támogatásban részesülhetnek az induló vállalkozások, emellett pedig jelentős szakmai segítséget is kaphatnak az induláshoz!

A képzés során ellátás is van biztosítva, a résztvevőknek lehetőségük van útiköltségük megtérítésére a képző szervezet részéről, ezt kérelmezni kell majd. A képzés tudásméréssel végződik, az eredményesen elvégzett képzésről a résztvevők képzési tanúsítványt kapnak.

A program második komponenseinek keretében a jóváhagyott üzleti tervvel rendelkező, az első komponensben nyújtott képzési programokat eredményesen elvégző, vállalkozásukat megalapító vállalkozók maximum 4.573.800 forint vissza nem térítendő forrásban részesülhetnek 100%-os intenzitással induló költségeik támogatása céljából.

Mivel októberben lezárul a jelentkezési időszak a GINOP 5.1.9-17-2017-00010 azonosító számú fiatal álláskeresők vállalkozásindítási programjára, jelentkezz még most!

Pár hétig még jelentkezni az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon” komplex vállalkozásindítási programunkra, melynek végén 4,5 millió vissza nem térítendő támogatásra pályázhatsz!

Ha fiatal álláskereső vagy, és szeretnéd üzleti ötletedet megvalósítani, ne szalaszd el a lehetőséget, ha most jelentkezel, pár napon belül a kompetenciatesztet is megírhatod!

Kompetenciamérés időpontja:

2020. október 21. 10.00 óra

Helyszín: Szombathely, Kámoni Arborétum Ökoturisztikai Látogató- és Oktató Központja

A program részleteiről itt olvashatsz bővebben: www.3000000.hu

Olyan 30 év alatti fiatalok jelentkezését várjuk, akik üzleti ötlettel rendelkeznek, de azt segítség nélkül nem vagy nehezen tudják megvalósítani.

Még lehet regisztrálni az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon” programra, melynek célja vállalkozói szemlélettel rendelkező, álláskereső fiatalok felkészítése saját egyéni, vagy mikro vállalkozásuk indítására.

A programra regisztrálni a www.3000000.hu weboldalon lehet. A regisztráció után tudnak az érdeklődők kompetenciamérésre jelentkezni, amely során az alapvető szövegértést, logikát, valamint vállalkozói attitűdöt teszteljük.

A programba vontak egy 80 órás, részben online képzésen vesznek részt, amely során többek között alapvető gazdasági, jogi, marketing- és pénzügyi ismeretekre tehetnek szert. A képzés mellett egyéni és csoportos tanácsadás segíti az üzleti terv megalkotását, illetve a pénzügyi támogatás igénylését, amely keretében most kaphatsz a projektedhez 4.573.800 Ft vissza nem térítendő támogatást!

További információ a www.3000000.hu weboldalon olvasható, regisztrálni is ott lehet.

Ha van egy jó üzleti ötleted, ne késlekedj jelentkezni!

Ha már regisztráltál, akkor itt az idő tesztet írni! Ismét lesz kompetencia tesz írás Szombathelyen!

A vállalkozásindítási programunk következő lépéseként egy kompetenciamérésen kell számot adnod vállalkozásindítási ismereteidről.

Ha mielőbb regisztrálsz a programra, akkor még lehetőséged nyílik részt venni a szeptember 16-i kompetenciamérésen!

Használd ki az alkalmat, mert nem tudhatjuk, hogy milyen korlátozások kerülnek bevezetésre a következő hetekben a vírushelyzet miatt.

A következő kompetenciamérés időpontja:

2020. szeptember 16. 10.00 óra

Helyszíne: Szombathely, Kámoni Arborétum Ökoturisztikai Látogató- és Oktató Központja

A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni a www.3000000.hu weboldalon regisztrációval létrehozott ügyfélfiókon keresztül lehet.

A program végén lehetőséged nyílik 4,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatásra pályázni a vállalkozásod elindításához, amelyhez szakmai segítséget is kapsz majd!

A programról és a kompetenciamérések témáiról bővebben a www.3000000.hu weboldalon tájékozódhatsz!

Az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projekt keretében újabb információs nap kerül megtartásra a Szombathelyen!

A projekt keretében megvalósuló támogatási program a célja Nyugat dunántúli régió területén lakó és itt új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező álláskeresők, fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására. Olyan fiatal álláskeresők jelentkezését várjuk, akiknek van egy üzleti ötletük, de segítség nélkül nem, vagy nehezen tudnák azt megvalósítani. Komplex képzési programunk sikeres teljesítése után lehetőség nyílik 4,5 millió Ft támogatásra pályázni!

A program részleteiről itt olvashatsz bővebben: www.3000000.hu

A honlapon történő regisztrációt követően az Információs nap után kompetenciamérésen is részt vehetsz, majd a sikeres kompetencia tesztet követően egy képzés elvégzése során elkészülő üzleti terved alapján pedig akár 4, 5 millió Forint vissza-nemtérítendő támogatásban is részesülhetsz. Ennek sikeres eléréséhez szakmai segítséget tudtok majd igénybe venni a programot megvalósító konzorciumtól.

Amennyiben a weboldalon nem találod meg a kérdésedre a választ, regisztrálj következő információs napunkra!

Időpont: 2020. szeptember 22. 10.00

Helyszín: AGORA- Művelődési és Sportház, Szombathely

Regisztráció az információs napra az alábbi linken lehetséges:

https://docs.google.com/forms

Az Információs napra most elsősorban a honlapon már regisztrált 30 év alatti fiatal ügyfeleink jelentkezését várjuk!

Információs napot tartunk Szombathelyen

Ne maradj le!

Itt a hosszú hétvége, ha lesz rá időd, akkor olvasd el feltételeket és regisztrálj!


Újra Információs napot tartunk Szombathelyen, amelyre lehet még jelentkezni az "Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon" programra, melynek keretein belül összesen közel 1000 fő számára tudunk fejlesztési lehetőséget biztosítani.

Elsősorban 30 év alatti fiatal álláskeresők jelentkezését várjuk, akik szeretnének vállalkozást indítani és a program végén 4,5 millió Ft támogatásra pályázni.


Kerülj be Te is azon a fiatalok körébe, akik szakmai és anyagi támogatást kapnak üzleti tervük megvalósításához!

További információ, részletes programleírás a www.3000000.hu weboldalon található!


Ha érdekel a lehetőség, jelentkezz következő Információs napunkra, melyet 2020. szeptember 8-án 10.00 órakor rendezünk Szombathelyen, az AGORA Művelődési és Sportházban.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt regisztrálni szükséges az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms

Most kaphatsz induló vállalkozásodhoz 4,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatást!

Még lehet jelentkezni az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon” programra

A program célja vállalkozói szemlélettel rendelkező, álláskereső fiatalok felkészítése saját egyéni, vagy mikro vállalkozásuk indítására. Olyan, elsősorban 30 év alatti fiatalok jelentkezését várjuk, akik üzleti ötlettel rendelkeznek, de azt segítség nélkül nem vagy nehezen tudják megvalósítani.
A programra regisztrálni a www.3000000.hu weboldalon lehet. A regisztráció után tudnak az érdeklődők kompetenciamérésre jelentkezni, amely során az alapvető szövegértést, logikát, valamint vállalkozói attitűdöt teszteljük. A sikeres kompetenciamérés után történik a támogatási szerződés megkötése, amely feljogosítja a leendő vállalkozókat a folyamatosan induló képzésekre történő jelentkezésre.
A programba vontak egy 80 órás, részben online képzésen vesznek részt, amely során többek között alapvető gazdasági, jogi, marketing- és pénzügyi ismeretekre tehetnek szert. A képzés mellett egyéni és csoportos tanácsadás segíti az üzleti terv megalkotását, illetve a pénzügyi támogatás igénylését.
A fejlesztési programunk sikeres elvégzése után, a vállalkozás megalapítását követően van lehetőség igényelni a 4.573.800 Ft vissza nem térítendő támogatást a Magyar Államkincstártól.
További információ a www.3000000.hu weboldalon olvasható, illetve az információs napokon személyesen is rendelkezésre állunk.
A következő információs napunkat 2020. szeptember 08-án tartjuk a szombathelyi AGORA Művelődési és Sportházban. A rendezvényeken való részvétel regisztrációhoz kötött, regisztrálni a www.3000000.hu weboldalon lehet.

Ha van egy jó ötleted, régóta dédelgetett üzleti álmod, ne késlekedj jelentkezni! Most kaphatsz hozzá 4.573.800 Ft támogatást!

Ismét lesznek kompetenciamérések Szombathelyen!

Azoknak, akik szeretnének pályázni fiatal, leendő vállalkozóként a 4,5 millió vissza nem térítendő támogatásra vállalkozásuk indításához, a programba kerülésükhöz először egy kompetenciamérésen kell számot adni üzleti tudásukról.

A legközelebbi, szombathelyi kompetenciamérések időpontja:

2020. augusztus 25. 10.00 és 11.30

Helyszín: Szombathely, Kámoni Arborétum Ökoturisztikai- és Látogató Központja

A résztvevők a következő öt témakörből számíthatnak kérdésekre 2020.08.25-én: logika, egyéni kompetencia, vállalkozói attitűd vizsgálat,vállalkozás indításával kapcsolatos információk ,számítás, szövegértés.

A rendezvény regisztrációhoz kötött, jelentkezni a www.3000000.hu weboldalon regisztrációval létrehozott ügyfélfiókján keresztül lehet.

1. oldal / 5

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa,

Vállalkozói központ

9700 Szombathely, Petőfi Sándor utca 1/D.
Levelezési cím: 9701 Pf. 198
Telefon: 0694/326-048
Fax: 0694/326-049
E-mail: vashvk@vashvk.hu

Adatkezelési tájékoztató

© 2024 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 09.00-14.00
Kedd: 09.00-14.00
Szerda: 09.00-14.00
Csütörtök: 09.00-14.00
Péntek: nincs ügyfélfogadás

Log-in
frommeWEB - www.fromme.hu