Vállalkozói központ - Szombathely

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa

Vállalkozói központ - Szombathely

Siess, mert lezárul a programra történő jelentkezés időszaka!

Ha nem akarod elszalasztani a lehetőséget, akkor igyekezz, mert most még a program keretében 4,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatást tudsz nyerni a vállalkozásod beindításához!

Ehhez komplex képzési folyamat, tanácsadás és mentorálás is társul az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” projekt keretében, ahol segítséget nyújtunk üzleti ötleted kidolgozásához és megvalósításához!

A program részleteiről itt olvashatsz bővebben: www.3000000.hu

A weboldalon a regisztrációs felület is elérhető a CRM rendszerhez!

Ha esetleg elakadnál, akkor itt egy hasznos segédlet a webhelyhasználathoz:

https://drive.google.com/file

Az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” projekt keretében egy 80 órás vállalkozói kompetenciafejlesztés kerül lebonyolításra a Vas megyében november eleji indulással. Az oktatás 30%-os mértékben frontális formában, míg a további 70%-a e-Learning formában biztosított, így azt mindenki akár távolról is, a saját haladási tempójának megfelelően tudja elsajátítani.

A programról részletesen tájékozódhat és egyben jelentkezhet is a www.3000000.hu honlapon.

Ezúton is várjuk azon fiatal álláskeresők jelentkezését, akik saját vállalkozás indításáról gondolkodnak a közeljövőben. A projekt keretében vissza-nemtérítendő támogatásban részesülhetnek az induló vállalkozások, emellett pedig jelentős szakmai segítséget is kaphatnak az induláshoz!

A képzés során ellátás is van biztosítva, a résztvevőknek lehetőségük van útiköltségük megtérítésére a képző szervezet részéről, ezt kérelmezni kell majd. A képzés tudásméréssel végződik, az eredményesen elvégzett képzésről a résztvevők képzési tanúsítványt kapnak.

A program második komponenseinek keretében a jóváhagyott üzleti tervvel rendelkező, az első komponensben nyújtott képzési programokat eredményesen elvégző, vállalkozásukat megalapító vállalkozók maximum 4.573.800 forint vissza nem térítendő forrásban részesülhetnek 100%-os intenzitással induló költségeik támogatása céljából.

Olyan 30 év alatti fiatalok jelentkezését várjuk, akik üzleti ötlettel rendelkeznek, de azt segítség nélkül nem vagy nehezen tudják megvalósítani.

Még lehet regisztrálni az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon” programra, melynek célja vállalkozói szemlélettel rendelkező, álláskereső fiatalok felkészítése saját egyéni, vagy mikro vállalkozásuk indítására.

A programra regisztrálni a www.3000000.hu weboldalon lehet. A regisztráció után tudnak az érdeklődők kompetenciamérésre jelentkezni, amely során az alapvető szövegértést, logikát, valamint vállalkozói attitűdöt teszteljük.

A programba vontak egy 80 órás, részben online képzésen vesznek részt, amely során többek között alapvető gazdasági, jogi, marketing- és pénzügyi ismeretekre tehetnek szert. A képzés mellett egyéni és csoportos tanácsadás segíti az üzleti terv megalkotását, illetve a pénzügyi támogatás igénylését, amely keretében most kaphatsz a projektedhez 4.573.800 Ft vissza nem térítendő támogatást!

További információ a www.3000000.hu weboldalon olvasható, regisztrálni is ott lehet.

Ha van egy jó üzleti ötleted, ne késlekedj jelentkezni!

Mivel októberben lezárul a jelentkezési időszak a GINOP 5.1.9-17-2017-00010 azonosító számú fiatal álláskeresők vállalkozásindítási programjára, jelentkezz még most!

Pár hétig még jelentkezni az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon” komplex vállalkozásindítási programunkra, melynek végén 4,5 millió vissza nem térítendő támogatásra pályázhatsz!

Ha fiatal álláskereső vagy, és szeretnéd üzleti ötletedet megvalósítani, ne szalaszd el a lehetőséget, ha most jelentkezel, pár napon belül a kompetenciatesztet is megírhatod!

Kompetenciamérés időpontja:

2020. október 21. 10.00 óra

Helyszín: Szombathely, Kámoni Arborétum Ökoturisztikai Látogató- és Oktató Központja

A program részleteiről itt olvashatsz bővebben: www.3000000.hu

Ha már regisztráltál, akkor itt az idő tesztet írni! Ismét lesz kompetencia tesz írás Szombathelyen!

A vállalkozásindítási programunk következő lépéseként egy kompetenciamérésen kell számot adnod vállalkozásindítási ismereteidről.

Ha mielőbb regisztrálsz a programra, akkor még lehetőséged nyílik részt venni a szeptember 16-i kompetenciamérésen!

Használd ki az alkalmat, mert nem tudhatjuk, hogy milyen korlátozások kerülnek bevezetésre a következő hetekben a vírushelyzet miatt.

A következő kompetenciamérés időpontja:

2020. szeptember 16. 10.00 óra

Helyszíne: Szombathely, Kámoni Arborétum Ökoturisztikai Látogató- és Oktató Központja

A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezni a www.3000000.hu weboldalon regisztrációval létrehozott ügyfélfiókon keresztül lehet.

A program végén lehetőséged nyílik 4,5 millió Ft vissza nem térítendő támogatásra pályázni a vállalkozásod elindításához, amelyhez szakmai segítséget is kapsz majd!

A programról és a kompetenciamérések témáiról bővebben a www.3000000.hu weboldalon tájékozódhatsz!

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa,

Vállalkozói központ

9700 Szombathely, Petőfi Sándor utca 1/D.
Levelezési cím: 9701 Pf. 198
Telefon: 0694/326-048
Fax: 0694/326-049
E-mail: vashvk@vashvk.hu

Adatkezelési tájékoztató

© 2021 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 09.00-14.00
Kedd: 09.00-14.00
Szerda: 09.00-14.00
Csütörtök: 09.00-14.00
Péntek: nincs ügyfélfogadás

Log-in
frommeWEB - www.fromme.hu