Vállalkozói központ - Szombathely

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa

Ha vállalkozási ötleted van, de nem még tudod hogyan valósítsd meg, viszont szeretnél hozzá ismereteket szerezni és az indításhoz akár 4,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást is kapni, akkor itt a helyed!

Minél előbb regisztrálj a www.3000000.hu weboldalon az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” projektre.

A támogatási program a célja Nyugat dunántúli régió területén lakó és itt új egyéni vagy mikro-vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező álláskeresők, fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására.

A program ismeret és készségfejlesztéssel a képzést sikeresen elvégzőknek segítséget nyújt üzleti tervük kialakításához, valamint az elkészített és jóváhagyott üzleti terv alapján a Magyar Államkincstár pénzügyi hozzáhárulással is támogatja az újonnan indított vállalkozás induló költségeit.

Jelentkezz még ma! www.3000000.hu

Az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” projektbe már bevont ügyfelek részére 80 órás vállalkozói kompetenciafejlesztés kerül lebonyolításra a Vas megyében is, több szakaszban történő indulással. Az oktatás 30%-os mértékben frontális formában, míg a további 70%-a egy korszerű képzésmenedzsment rendszerben elkészített, megszerkesztett és szolgáltatott e-learning modell által biztosított, így azt mindenki akár otthonról is, egyéni haladási tempójának megfelelően tudja elsajátítani.

A képzési csoportok indulását az ügyféligényeket figyelembe véve tervezzük meg a megnyíló időpontokat kezelő automatikus rendszer a rendelkezésre álló férőhelyek figyelembevételével hagyja jóvá vagy utasítja el a jelentkezéseket.

A rendszerben a www.3000000.hu honlapon "Képzési alkalmak" menüpontra kattintva érhetők el a meghirdetett alkalmak és helyszínek. A jobb oldalon kiválasztható a megfelelő képzési alkalom a "Jelentkezem" gombbal. Ha egy vagy több alkalomról már annak megjelenésekor tudja, hogy nem tud rajta részt venni, kérjük, hogy jelölje a „Nem tudok menni” linkre kattintással. Ez esetben az ügyintézők nem fognak tájékoztatót küldeni az adott eseményről. A képzést biztosító cég felnőttképzési szerződést köt majd a jelentkezőkkel, amely részletezi a képzés tárgyát, módját, időtartamát és a teljesítéssel kapcsolatos minden lényegi elemet. A képzés során ellátás van biztosítva, a résztvevőknek lehetőségük van útiköltségük megtérítésére a képző szervezet részéről, ezt kérelmezni kell majd. A képzés tudásméréssel végződik, az eredményesen elvégzett képzésről a résztvevők képzési tanúsítványt kapnak.

Továbbra is várjuk azon fiatal álláskeresők jelentkezését, akik saját vállalkozás indításáról gondolkodnak a közeljövőben. A projekt keretében 4, 5 millió Forint vissza-nemtérítendő támogatásban részesülhetnek az induló vállalkozások, emellett pedig jelentős szakmai segítséget is kaphatnak az induláshoz! A programról részletesen tájékozódhat és egyben jelentkezhet is a www.3000000.hu honlapon.

Ha pályakezdő, vagy fiatal álláskereső státuszban vagy és egy vállalkozás indításon gondolkozol, az induló vállalkozásodhoz pedig jól jönne akár 4,5 millió forint támogatást, akkor itt a helyed!

Ha érdekel a lehetőség, akkor gyere el az információs napra, ahol minden kérdésedre választ kaphatsz! Ha szeretnéd vállalkozási ötletedet megvalósítani, ne késlekedj jelentkezni, mert a férőhelyek száma korlátozott! Ha van olyan barátod, ismerősöd, családtagod, akit szintén érdekelhet a lehetőség, akkor neki is továbbítsd ezt a hírt!

Az információs nap időpontja: 2020. július 16. Kezdés 14.00 órakor

Helyszín: a Kámoni Arborétum Ökoturisztikai Látogató- és Oktató Központja

Cím: Szombathely, Szent Imre herceg útja 84/B.

A rendezvényre az alábbi linken lehet regisztrálni:

https://docs.google.com/forms/d/1b21sEU0m......

További információkat a www.3000000.hu weboldalon találhatsz.

 

A GINOP 5.1.9-17-2017-00010 kódszámú, az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projekt keretében a programba már bevont ügyfelek részére elindultak a képzések. Ennek keretében a résztvevők 80 órás készségfejlesztő és vállalkozási ismereteket nyújtó képzésen készülhetnek fel a vállalkozói létre. A képzések több szakaszban indulnak, időtartamuk az intenzitástól függően kb. 3-4 hét és 70%-uk e-learning formájában lesz elérhető. A szerződéssel már rendelkező résztvevők a 3000000.hu honlapon regisztrált ügyfélfiókjukon keresztül tudnak jelentkezni az aktuálisan elérhető képzési csoportokba.

Várjuk továbbra is azon fiatal álláskeresők jelentkezését, akik saját vállalkozás indítását tervezik a közeljövőben. Az induló vállalkozások, a projekt keretében 4, 5 millió Forint vissza-nemtérítendő támogatás mellett szakmai segítséget is kaphatnak! A programról részletesen tájékozódhat és a programba jelentkezhet a www.3000000.hu honlapon.

Az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projekt keretében már lehet regisztrálni az újraindult szombathelyi kompetenciamérésekre is!

Időpontok:

Kompetenciamérések:

2020. július 8. 10 és 11 óra

2020. július 22. 10 és 11 óra

A felmérés során a résztvevők több tématerületekről kapnak feleletválasztós kérdéseket: logika, egyéni kompetencia, vállalkozói attitűd vizsgálat, vállalkozás indításával kapcsolatos információk, számítás, szövegértés. A témakörönként 5-5 kérdésre adott válaszokkal kitöltött teszt eredménye és a jelentkezési lapon benyújtott vállalkozás bemutatásának értékelése együttesen fogja meghatározni a kompetencia-felmérés eredményét.

A kompetenciamérésre a www.3000000.hu honlapon már regisztrált ügyfeleink jelentkezhetnek. Várjuk továbbra is azon fiatal álláskeresők jelentkezését, akik saját vállalkozás indításán gondolkoznak, mivel most 4,5 millió forint körüli vissza nem térítendő támogatást és szakmai segítséget kaphatnak az induláshoz!

További információ és regisztráció: www.3000000.hu

1. oldal / 6

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa,

Vállalkozói központ

9700 Szombathely, Petőfi Sándor utca 1/D.
Levelezési cím: 9701 Pf. 198
Telefon: 0694/326-048
Fax: 0694/326-049
E-mail: vashvk@vashvk.hu

Adatkezelési tájékoztató

© 2020 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 09.00-14.00
Kedd: 09.00-14.00
Szerda: 09.00-14.00
Csütörtök: 09.00-14.00
Péntek: nincs ügyfélfogadás

Log-in
frommeWEB - www.fromme.hu