Vállalkozói központ - Szombathely

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa

Hogyan lehet bekapcsolódni a képzésekbe?

Az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” projektbe már bevont ügyfelek részére 80 órás vállalkozói kompetenciafejlesztés kerül lebonyolításra a Vas megyében is, több szakaszban történő indulással. Az oktatás 30%-os mértékben frontális formában, míg a további 70%-a egy korszerű képzésmenedzsment rendszerben elkészített, megszerkesztett és szolgáltatott e-learning modell által biztosított, így azt mindenki akár otthonról is, egyéni haladási tempójának megfelelően tudja elsajátítani.

A képzési csoportok indulását az ügyféligényeket figyelembe véve tervezzük meg a megnyíló időpontokat kezelő automatikus rendszer a rendelkezésre álló férőhelyek figyelembevételével hagyja jóvá vagy utasítja el a jelentkezéseket.

A rendszerben a www.3000000.hu honlapon "Képzési alkalmak" menüpontra kattintva érhetők el a meghirdetett alkalmak és helyszínek. A jobb oldalon kiválasztható a megfelelő képzési alkalom a "Jelentkezem" gombbal. Ha egy vagy több alkalomról már annak megjelenésekor tudja, hogy nem tud rajta részt venni, kérjük, hogy jelölje a „Nem tudok menni” linkre kattintással. Ez esetben az ügyintézők nem fognak tájékoztatót küldeni az adott eseményről. A képzést biztosító cég felnőttképzési szerződést köt majd a jelentkezőkkel, amely részletezi a képzés tárgyát, módját, időtartamát és a teljesítéssel kapcsolatos minden lényegi elemet. A képzés során ellátás van biztosítva, a résztvevőknek lehetőségük van útiköltségük megtérítésére a képző szervezet részéről, ezt kérelmezni kell majd. A képzés tudásméréssel végződik, az eredményesen elvégzett képzésről a résztvevők képzési tanúsítványt kapnak.

Továbbra is várjuk azon fiatal álláskeresők jelentkezését, akik saját vállalkozás indításáról gondolkodnak a közeljövőben. A projekt keretében 4, 5 millió Forint vissza-nemtérítendő támogatásban részesülhetnek az induló vállalkozások, emellett pedig jelentős szakmai segítséget is kaphatnak az induláshoz! A programról részletesen tájékozódhat és egyben jelentkezhet is a www.3000000.hu honlapon.

Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványa,

Vállalkozói központ

9700 Szombathely, Petőfi Sándor utca 1/D.
Levelezési cím: 9701 Pf. 198
Telefon: 0694/326-048
Fax: 0694/326-049
E-mail: vashvk@vashvk.hu

Adatkezelési tájékoztató

© 2020 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Ügyfélfogadási idő:

Hétfő: 09.00-14.00
Kedd: 09.00-14.00
Szerda: 09.00-14.00
Csütörtök: 09.00-14.00
Péntek: nincs ügyfélfogadás

Log-in
frommeWEB - www.fromme.hu