Munkaerő-piaci és foglalkoztatási információk nyújtása a térség munkaerő-piaci szereplői számára a Szombathelyi Foglalkoztatási Paktum keretében

Projekt azonosítója: 24666-1/2014-5320

Projekt megvalósítása: 2014. július - 2015. március

Összes költség: 1.500.000,- Ft

 

 

            A projekt célja volt a működő vállalkozások életképességének megtartása, versenyképességének növelése, foglalkoztatási képességük fejlesztése, illetve a megyében működő vállalkozások számának növelése. A Szombathelyi Foglalkoztatási Paktum keretében nyújtott szolgáltatások célja a partnerség alapú szolgáltatások fejlesztése volt, melyek a foglalkoztatási stratégia megvalósítását célozták elősegíteni és egyben erősíteni, kiterjeszteni az együttműködést a Paktum tagjai és az együttműködő partnerek között.

A szolgáltatás célcsoportját képezik a pályakezdő fiatalok, tanulók, álláskeresők, vas megyei mikro-, és kisvállalkozások, vállalkozóvá válni szándékozó magánszemélyek és a Szombathelyi Foglalkoztatási Paktumban résztvevő együttműködő szervezetek.

Az ingyenes információnyújtási szolgáltatás segítségével hosszú távon a munkanélküliség csökkentését, a mikro- és kisvállalkozások megerősödését, valamint a környezeti kultúra fejlődését szerettük volna elérni.

A projekt fő feladata tehát az volt, hogy biztosítsa a megfelelő információáramlást a célcsoport tagjai felé valamint köztük, szakmai információkkal segítse a szereplőket és elérje azok munkaerő-piaci helyzetének javulását.

Free Onepage Joomla! template by L.THEME

Go with Pro version to remove this copyright and download Quickstart package, click here!