Átfogó, térítésmentes szakmai információnyújtás a Szombathelyi Foglalkoztatási Paktum keretében

Projekt azonosítója: 1651-4/2012-5300

Projekt megvalósítása: 2012. november - 2013.április

Összes költség: 2.000.000,- Ft

 

 

            A projekt célja volt, hogy biztosítsa a térségben a célcsoport tagjai számára a szervezet- és téma specifikus információkhoz való szakszerű hozzáférést, és ezzel hozzájáruljon a munkaerő-piac kiegyensúlyozott működéséhez, helyi együttműködések létrehozásához, valamint a helyi gazdaság és vállalkozások fejlesztésén keresztül a foglalkoztatási mutatók javulásához, a munkahelyek stabilizálásához és számuk növeléséhez.

A célcsoportba a Szombathelyi Foglalkoztatási Paktum tagjai, szolgáltatásainak igénybe vevő szervezetek, személyek, együttműködő szervezetek, helyi mikro-, kis- és középvállalkozások, tanulók, pályakezdő fiatalok, álláskeresők, vállalkozás előtt álló magánszemélyek, munka-erőpiaci szereplők tartoznak.

A projekt fő feladata volt, hogy biztosítsa a megfelelő információáramlást a célcsoport tagjai felé és között, szakmai információkkal elősegítse a szereplőket munkaerő-piaci helyzetének javítását. Ennek érdekében az alábbi tevékenységeket végezte: egyéni, csoportos, önálló információnyújtás, tanácsadás, rendezvényeken tájékoztatók tartása, szakmai egyeztetések támogatása aktuális információkkal, adatokkal, pályaorientációban aktív közreműködés.

Free Onepage Joomla! template by L.THEME

Go with Pro version to remove this copyright and download Quickstart package, click here!