Információ szolgáltatás a térség munkaerő-piaci szereplői számára a Szombathelyi Foglalkoztatási Paktum keretében

Projekt azonosítója: 2284-4/2011-5300

Projekt megvalósítása: 2011. szeptember - 2012. augusztus

Összes költség: 8.000.000,- Ft

 

 

            Az információnyújtás célja a működő vállalkozások életképességének megtartása, versenyképességének növelése, foglalkoztatási képességük fejlesztése, illetve a megyében működő vállalkozások számának növelése volt. A Szombathelyi Foglalkoztatási Paktum keretében nyújtott szolgáltatások célja a partnerség alapú szolgáltatások fejlesztése, melyek a foglalkoztatási stratégia megvalósítását célozták elősegíteni és egyben erősíteni, kiterjeszteni az együttműködést a Paktum tagjai és az együttműködő partnerek között, őket aktívan bekapcsolni a szolgáltatásokba.

A szolgáltatás célcsoportját képezték a pályakezdő fiatalok, általános- és középiskolai tanulók, álláskeresők, vas megyei mikro-, és kisvállalkozások, vállalkozóvá válni szándékozó magánszemélyek és a Szombathelyi Foglalkoztatási Paktumban résztvevő együttműködő szervezetek.

Az ingyenes információnyújtási szolgáltatás segítségével hosszú távon a munkanélküliség csökkentését, a mikro- és kisvállalkozások megerősödését, valamint a környezeti kultúra fejlődését szeretnénk elérni.

A Szombathelyi Foglalkoztatási Paktum közvetlenül nem teremtett és nem teremt új állásokat, de fontos színtere lehet azoknak a munkaerő-piaci szempontból releváns szereplői közötti szorosabb együttműködéseknek és párbeszédeknek, melyek olyan stratégiákat, programokat generálhatnak, melyek mérséklik a válság okozta negatív hatásokat és hosszú távon a foglalkoztatási színvonal növekedését eredményezik.

Free Onepage Joomla! template by L.THEME

Go with Pro version to remove this copyright and download Quickstart package, click here!